Петриківський обласний геріатричний пансіонат

«Ісусе маленький, На пахучім сіні, Даруй літа щастя Й долі нашій Україні!»

NoneNoneNone

У середу, 17 січня, після Божественної Літургії з отцем Андрієм Гуралем, із чудовим вертепним дійством «Ангельським гласом» завітали до мешканців нашого пансіонату учні 3, 4 та 5 класів Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19.  Дітки є переможцями у номінації «Приз глядацьких симпатій» у цьогорічному «Параді вертепів» у ТРЦ «Подоляни».

Відбулось дійство з ініціативи адміністрації школи, директора Бачинської Лідії Михайлівни та художнього керівника Гусак Світлани Володимирівни.

Гостям вдалось відтворити народні традиції Різдва, прославляючи новонародженого Ісуса і благаючи про мир та перемогу на нашій землі.

Під час театралізованого дійства у залі пролунало багато відомих і теплих серцю кожного українця колядок, зокрема «У полі, у полі самітня стаєнка»,  «Нічка та радісна», «Дзень-дзелень», виконана разом з підопічними «Нова радість стала». А українська народна та історична пісня і колядка «Сумний Святий вечір», яка виникла під час Другої Світової війни і, на превеликий жаль, знову актуальна, відгукнулася смутком у душі кожного…

 Дітки зачарувати усіх присутніх концерту своїми дзвінкими голосочками, хорошим настроєм, щирими привітаннями і побажаннями, чудово підібраними костюмами.

Окрім концерту, гості з власної ініціативи підготували для наших підопічних ще й солодкі подарунки.

Колектив та мешканці пансіонату щиро вдячні за свято діткам та їх вчителям, які вкладають душу і працю у своїх вихованців, допомагають їм розвивати таланти, подаровані Богом!

Ми всі щиро віримо, що така зустріч стане доброю традицією «Зустрічі поколінь»!